Lazy sunday!

28 Aug

Hmmm .. wat is er heerlijker om op een zondag helemaal niets te doen. Uren lang in je bed blijven liggen, gewoon omdat het kan. Alles kan en alles mag want daar is een zondag voor. Filmpje kijken, maskertje op en lekker je nagels doen .. über relaxing!

Elke zondag geven wij jullie een relax tip. Dit kan bijvoorbeeld een filmaanrader zijn, maar ook iets wat je zou kunnen doen. Vandaag behandelen wij een tijdschrift en niet zomaar één, namelijk de Grazia! Wie kent ‘m nu niet?

De Grazia is een tijdschift die elke week verschijnt. Het staat boordevol laatste nieuwtjes, nieuwe beauty en mode styles maar ook interviews met celebs komen aan bod. Voor elke lezer(es) wat wils dus! Een Grazia kost maar 2,50 los in de winkel. Ze hebben ook regelmatig een leuke actie dat ie die week maar een euro kost, koopje dus!

Tevens ziet de Grazia er altijd erg mooi en verzorgt uit. Niet als een ‘gewoon’ tijdschrift met nietjes, nee de Grazia is mooi ingebundeld zodat je ze netjes kunt bewaren om ze over een tijdje weer te gaan lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: