BeautyStylista test ..

29 Aug

.. Aftersun Bronzant van Garnier – Ambre Solaire.

Voordat ik op vakantie ging in Juli, had ik natuurlijk zonnebrand & after sun gekocht bij Kruidvat van Garnier – Ambre Solaire. Ik had al ervaring met de producten van Garnier – Ambre Solaire, maar de after sun kende ik nog niet dus was erg benieuwd naar dit product.

Wat zegt Garnier – Ambre Solaire zelf over dit product?

“De Garnier Ambre Solaire aftersun productlijn is speciaal ontwikkeld om de huid te kalmeren en te voeden. De producten zijn verrijkt met cactus nutriflavones en vitamine E die een vochtreservoir voor de huid vormen. De aftersun verdiepende bruining bouwt naast het geven van hydratatie en verkoeling ook een lichte bruine teint op. De bruining wordt geïntensifieerd en verlengd. Door de huid tot een maand na blootstelling aan de zon dagelijks in te smeren met een aftersun product, zal de opgebouwde bruine teint langer blijven zitten!”

Ik heb de aftersun voor een week op Kreta en nog een paar weken thuis gebruikt na intensief 8 dagen in vólle zon te hebben gelegen. Natuurlijk droogt je huid daarvan uit; en daar werkt deze aftersun goed als basis voor. De vochthuishouding van je huid is 1 van de belangrijkste delen van verzorging, daar zorgt deze aftersun absoluut voor. Verder smeert de crème erg gemakkelijk uit, maar pas wel op! Als je teveel op je hand verdeeld om uit te smeren, kan het zijn dat de crème een oranje/bruinige waas achter laat. Dit komt door de bestanddelen die je bruine kleurtje langer blijft zitten – met dus zelf-bruining elementen.

In het algemeen kunnen wij de volgende punten aanwijzen voor de aftersun:

+ Makkelijk uit te smeren
+ Goede inbreng van vocht
+  Prijs – Kwaliteit verhouding

– Oranje/Bruine gloed na verdelen
– Tube is snel leeg na veelvuldig gebruik

Over het algemeen ben ik erg tevreden over het resultaat; en absoluut aan te raden! Dus ga je nog op vakantie, of ben je net terug? Sprint nu naar de winkel om de aftersun Bronzant Garnier – Ambre Solaire! Te koop bij elke drogist als Kruidvat, Etos, DA etc. voor

Heb jij ervaring met Garnier – Ambre Solaire, zo ja wat gebruik je?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: