V&D prijzencircus

17 Sep

Jawel mensen, het is weer zover. Donderdag 22 september barst het prijzencircus bij de V&D weer los! Met te gekke kortingen en aanbiedingen, dus wees er snel bij en doe je voordeel!

Een aanbieding die er echt uitspringt is de 3 voor €10,- actie bij Sephora. Dit houdt in dat je drie make-up producten van het Sephora eigen merk kunt combineren voor een prijs van €10,-. Producten van Sephora eigen merk kosten van zichzelf zo rond de €10,- en nu heb je er 3 voor dezelfde prijs! Het scheelt echt zoveel korting en is echt de moeite waard om even een kijkje te nemen. De make-up paletten en kwasten doen helaas niet mee, maar er is nog genoeg wat wél mee doet! 😀

Tip: wees wel op tijd als je nog keus wilt hebben. Zulke acties zijn enorm populair -wat logisch is- dus reken er maar op dat het een gekkenboel wordt. De prijzencircus loopt 10 dagen, dus in tussentijd worden de schappen ook weer bijgevuld. Woon je dus dichtbij een Sephora, kun je het in de gaten houden voordat alles weer in voorraad is. Heb je een V&D vipkaart? Dan ben je een mazzelpik want dan mag je woensdag 21 september vanaf 18.00 al gaan shoppen. Eerste keus dus!

Natuurlijk zijn er ook veel meer aanbiedingen, bekijk daarvoor de folder van V&D: http://epub01.publitas.com/vd/Prijzencircus_1/

Ga jij gebruik maken van deze té gekke korting? Of heb je misschien al een wishlist opgesteld .. vertel het elkaar bij de comments! Wij gaan in elk geval wel even kijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: