Shoplog … & meer

5 Okt

Zoals jullie gister konden lezen, ben ik afgelopen weekend even goed losgegaan met shoppen. Deel 1 was bij de DDD – en het blog hieronder van gisteren showt daar mijn aankopen. Natuurlijk wil ik met jullie mijn overige aankopen ook even delen. Dus hierbij, mijn aankopen van het afgelopen weekend. Verder zitten er ook nog wat cadeautjes bij, aangezien ik vrijdag 30 SEPT mijn diplomauitreiking had van mijn HBO opleiding.

Vrijdag kreeg ik nog een verlaat verjaardag cadeautje van m’n tante; een doorzichtige paraplu waar ik al máánden naar op zoek was. Zo’n paraplu wat je misschien wel kent van Beatrix en haar consorten. Een bolletje als paraplu, waar je gewoon doorheen kan kijken, en waar geen wind onder komt – waardoor je je paraplu naar 1 storm weer weg kan gooien.

Voor mijn diplomauitreiking kreeg ik ook nog weer cadeautjes (jongens wat ben ik verwend .. I know!). Hier links staan de cadeautjes van m’n oom, tante & 3 neefjes, waar ik echt súper blij mee ben. Met de klok mee zijn het de volgende dingen: Een boom als foto’lijstje’, met groene appeltjes als foto’tjes, die je kan verplaatsen op de boom door magneetjes – echt té leuk! Typisch iets voor mij! Dan hebben we nog een Douglas cadeaukaart, want de cadeaubonnen zijn er dus niet meer. Een hippe cadeaukaart, met als waarde 25 EUR. Hier kan ik dus weer MAC spullen voor inslaan! *yay!* & als laatste het vierkante zwarte doosje rechtsonder is een wijnthermometer. Voor een afgestudeerde Hotello (student Hotelschool) als ik, kan dat súper goed gebruiken. Ik weet dan wel ‘veel’ van wijnen, maar welke wijn op welke temperatuur het best geserveerd kan worden – zelfs dat weet ik niet. Dus enorm handig!

Verder kreeg ik nog een ge-wel-dig cadeau van mijn ouders; terwijl ik al een vakantie naar Kretavoor een week had gehad in Juli – kreeg ik nu nog een blijvend cadeau. Ik mocht zelf iets uitkiezen, omdat mijn ouders vs. ik een best andere smaak hebben. Gelukkig stond er een práchtige tas in de DDD-boekjes van de Bijenkorf op vrijdag. En zijn we dus weer vroeg opgestaan voor die tas als cadeau te gaan halen. En kijk nou wát een beauty! Ik ben er smoorverliefd op geworden, en dat zal ik de komende tijd ook nog wel blijven. Het is een bruine echt leren tas van het eigen merk van de Bijenkorf, en alsnog koste ‘ie 99,95 EUR tijdens de DDD. Maar mét de notitie dat ‘ie normaal 149,95 EUR was! Dus 65% korting in totaal!

Zaterdag was het National Glamour Day, waar wij ook al eerder een artikel aan hebben gewijd. En zoals ik laatst ook in de review zei over dit product – ik wil een grotere pot kopen. Nu was er dus 20% korting op alle producten van The Body Shop. Dus in plaats van 15 EUR, betaalde ik nu 12 EUR voor een 200ml pot Shea Boter Body Scrub. Ook omdat ik Glamour abonnee ben, kreeg ik er nog een Body Shop Mascara Mini bij; deze zal ik binnenkort ook eens testen voor jullie!

Deze schoenen had ik zaterdag al gezien, toen ik samen met mijn huisgenootje de stad nog even in was gegaan. Echter vond ik ze te duur, en twijfelde ik nog of ik niet genoeg schoenen al had! Maar afgelopen week was het Nationale Schoenenweek, waardoor het weekend dus een actie opgestart was; 2e paar schoenen voor 50% korting. Huisgenootje en ik waren toch helemaal verkocht aan de schoenen, dus gingen we zondagmiddag (Lang leve koopzondag!) de schoenen halen & lopen wij nu als kleine kids zo blij met deze prachtige laarsjes rond. Te koop bij de Invito voor 99,95 EUR!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: