Nieuwe Catrice Limited Edition!

6 Okt

Zoals jullie wellicht al hebben gelezen op andere blogs; er komt een nieuwe LE van Catrice aan! Ook wij weiden hier een artikel aan omdat wij hem ook te gek vinden!

De naam belooft al veel goeds, namelijk Big City Life. Vier grote metropool steden vanuit de hele wereld staan centraal in deze LE. Elke stad krijg haar eigen kleur, en zo haar eigen lijn binnen de LE. De 4 steden waar het om zal gaan zijn: Sydney, London, Berlijn & New York. Elke stad krijgt haar eigen oogschaduw & rouge palet met 6 oogschaduw kleuren & 2 rouge kleuren.Ook zal er per stad een Ultimate Nail Lacquer uitgebracht worden in 4 verschillende kleuren. Deze zullen apart verkocht worden met de paletten. Hieronder een preview van de LE:

Sydney:

Dit is de eerste van de 4 Steden, Sydney! De 6 oogschaduw kleuren lopen uiteen van metallic paars, naar donker bruin metallic. Verder zitten er nog 2 rouge kleuren bij, die helemaal links op het palet zitten – en in deze versie roze’achtig zijn. De nagellak is een mooie combinatie met het palet van de stad, een prachtige lila/paarse lak die, volgens Catrice, met een nieuw kwastje makkelijk te lakken is & hierdoor goed te dekken is.

London:

De nummer 2 van de LE is natuurlijk (mijn favoriete) stad in de wereld – Londen!  Felle contrasten zijn de kenmerken van de oogschaduw kleuren in dit palet, van donkerblauw naar lichtgeel. Ook dit palet heeft 2 verschillende kleuren roze als rouge. Als ik de bovenste vergelijk, met de onderste van het Sydney palet – lijken ze toch best op elkaar. De andere 2 kleuren zijn heel verschillend van elkaar, gelukkig zou ik bijna zeggen. De nagellak is echt meer dan prachtig – gelukkig is ‘ie niet felgeel, maar heel genuanceerd geel. Dit is absoluut een lak waar ik achteraan ga!

Berlijn:

Deze stad is heel anders vergeleken met de eerste twee. Sowieso de kleuren van de rouge loopt erg uiteen, de ene is heel hout-achtig vergeleken met roze die eronder zit. Hierdoor vind ik het contrast in de rouge erg groot. De kleuren van de oogschaduw paletten zijn erg natuurlijk & echt heel mooi. Zoals Berlijn de upcoming stad is in Europa; zijn dat deze kleuren ook: Hip & Happening! Absoluut een palet die ik in m’n collectie wil hebben! De kleuren van het palet & de kleur van de nagellak is een hele mooie combinatie; hierdoor een prachtige duo om snel achter aan te gaan!

New York:

Last but absolúút not least – de laatste stad die haar naam mag lenen aan deze geweldige LE: New York. The City That Never Sleeps – en dat kan je ook absoluut terug zien in het palet & nagellak. Het leven in The Big Apple is net zo springlevend als dit palet; ik moet zeggen, de twijfels tussen dit palet of het Berlijn-palet worden groter. Deze rouge vind ik al stukken beter, en dichterbij elkaar liggend dan de houtkleur en de roze kleur in het Berlijn palet. De, door Catrice zogenoemde, Pigeon-Blue nagellak kleur maakt deze stad in de LE helemaal af!

Mijn favorieten zijn de gele London nagellak en de paletten van Berlijn & New York.

De LE ligt vanaf half Oktober t/m Eind November bij Kruidvat & Trekpleister in de winkel (op=op!)

Waarvoor ga jij op jacht als de LE uitkomt? Laat het achter!

(c) Copyright: Catrice.eu (c)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: