4Mijl van Groningen

9 Okt

Het is weer zo ver, de 2e zondag van Oktober – de 4 Mijl van Groningen. Het loopevenement van de stad en haar omstreken, waar dit jaar 25.000 hardlopers aan meedoen. Van Haren naar het hart van Groningen, de Vismarkt – in totaal 6,437 kilometer. Niet alleen allerdaagse hardlopers doen er aan mee, maar ook Kenianen/Ethiopiers die vliegensvlug (Lees: 17min!) de kilometers afsprinten, alsof het dagelijkse kost is. Een gemiddelde recreanten loper doet er zo’n 30-35 minuten over, dus als je dan die wedstrijd lopers ziet gaan, valt je mond toch echt wel open van verbazing. Zo snel, zo soepel en zo gemakkelijk!

Ook ik, Lisanne, loop mee! Voor de 3e keer ga ik de uitdaging met mezelf aan, en deze 6,437km proberen te lopen onder de 45 minuten. De vorige keer liep ik er 45.18 minuten over. Dus nu is er een mooi doel gesteld om die 18 seconden eraf te krijgen. De trainingen gingen niet altijd even soepel, maar ik ga er met goede moed tegenaan. Het zal lastig worden, aangezien de weersverwachting ook niet al te goed is – maar ik zal wel moeten!

Dus heb je vandaag niks te doen, woon je in de omgeving van de stad Groningen? Kom me aanmoedigen en schreeuw me naar de finish! (want ik heb het nodig ;))

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: