Nieuwe Trind Caring Colors 2011

10 Okt

Het is weer najaar aan het worden, dus heeft Trind weer 4 nieuwe Caring Colors bedacht die totaal in lijn liggen met opkomende najaars collecties en de bijpassende kleuren. De 4 Limited Edition kleuren zijn: Off White, Zeegroen, Indigoblauw & Aubergine in een 9ml flacon. De limited editions zullen naast de standaard collectie worden uitgebracht.

Een belangrijke najaarstrend qua kleding waar Trind naar heeft gekeken, is Denim. Alle 4 de nieuwe Caring Color zijn hier op gebaseerd en kunnen hierdoor allemaal goed gecombineerd worden met elke soort denim. Alle Trind Caring Colors worden ontwikkeld om mooie nagels mooi te houden en ook in optimale conditie te houden. Een mix van werkende ingredienten worden gebruikt die speciaal de nagels verzorgen en ook de lak een prachtige kleur geeft. De Caring Colors zijn makkelijk aan te brengen, professioneel van kwaliteit en blijven lang mooi!

Komende week zullen wij de lakken voor jullie testen en onze mening over de lakken geven. Hier binnenkort dus meer over!

De Caring Colors zullen vanaf dit najaar voor 9,95 EUR te koop zijn bij Etos, DA Drogisterijen en Douglas!

Welke kleur(en) is/zijn jullie favoriet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: