Daverende dagacties bij de Etos

11 Okt

Aankomende week is het weer zover: vanaf woensdag t/m zaterdag is er elke dag een merk voor 50% korting bij de Etos. Etos heeft wel vaker zulke acties en steeds is het weer een groot succes. Verschillende merken zijn al aan bod gekomen, wij hebben voor jullie op een rijtje gezet welke het deze keer zijn.

Op woensdag 12 oktober is er 50% korting op alles van Prodent. Zij hebben erg fijne tandpasta’s, zeker het proberen waard!

Donderdag 13 oktober is het de beurt aan Andrelon. Dit fijne merk van haarverzorging is bij iedereen wel bekend. Shampoo, conditioner, stylingsproducten .. je kunt het zo gek niet bedenken of Andrelon heeft het in het assortiment.

Vrijdag 14 oktober gaat alles van Dove eruit voor 50% korting. Dit merk komt bijna elke keer wel terug bij deze actie. Dove is ook een zeer fijn merk met heerlijk ruikende deodorants, douchegels en bodylotions. Sla je slag!

Zaterdag 15 oktober mag Schwarzkopf de laatste in dit rijtje zijn. Ook dit is een heel fijn merk met geweldige producten. En nu met maar liefst 50% korting! Wie doet je wat?

Zoals je kunt lezen zijn de actie’s echt wel de moeite waard. Kun je nog iets gebruiken of is er binnenkort iemand jarig? Glip even bij de Etos binnen! En wees op tijd als je nog keus wilt hebben, zeker Dove is erg gewild. 😉

Welke actie spreekt jou het meeste aan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: