Hot or not: mannen & uggs.

13 Okt

Nu het wat kouder wordt in Nederland trekken we massaal onze winterschoenen en winterjassen uit de kast. Heel logisch allemaal, maar wat we nu ook weer voorbij zullen zien komen is de combinatie mannen met uggs. Een combinatie die wij echt verschrikkelijk vinden.

Iedereen kent de Uggs wel, de trend die de laatste jaren vanuit Amerika naar Nederland is gewaait. De laarsjes komen ongeveer tot boven de enkel, zijn van suede aan de buitenkant en van de binnenkant heerlijk warm met echt schapenwol. Een genot voor je voeten als het -10 buiten vriest, jij hebt nergens last van. Onder vrouwen zijn de Uggs erg gewilt en ook de fake Uggs, die vele malen goedkoper zijn, zijn erg populair. Maar de laatste tijd zijn ook de mannen overstag gegaan, ook zij gaan steeds meer uggs dragen.

Uggs zelf vind ik persoonlijk erg lelijk. Er zit bijna geen vorm in en ik weet wel mooiere laarzen te bedenken. Mij zul je dan ook nooit in Uggs over straat zien gaan. Nog niet eens gesproken over de prijs van €200,-. Heb jij dat ervoor over?

Vrouwen die Uggs dragen, oké. Het is hun smaak van schoenen. Net als andere vrouwen graag lopen op overknee laarzen of juist op laarzen met een hak van 15 cm .. ieder is verschillend. Maar Uggs bij mannen vind ik echt not done. Het past gewoon niet bij mannen, het staat een beetje gay. Zelf zou ik niet graag willen dat mijn vader of broertje met Uggs lopen. Jij wel? Toch denken andere mannen daar anders over. Het is begonnen dat bekende sterren als Bruce Willis en Leonardo DiCaprio Uggs droegen. Daarmee kwam het in de publiciteit en zo is het balletje gaan rollen.

Wat vind jij er nu van, mannen & uggs, een goede combinatie? Of toch liever niet. En wat vind je van Uggs voor vrouwen, draag jij graag Uggs of vind jij ze ook spuug lelijk en heb je er echt geen €200,- voor over. Laat je mening weten in de comments en barst los!

Advertenties

3 Reacties to “Hot or not: mannen & uggs.”

 1. Nicole 13 oktober 2011 bij 11:06 #

  Ik heb zelf 2 paar uggs, en ik ben er heel blij mee. Lekkere warme voetjes! Verder, ik heb liever niet dat mijn verloofde uggs zou gaan dragen. Het verschil tussen hot en not is wat mij betreft de 2 uiterste. Ik zit er wat tussenin. Soms zie ik toch dat het wel iets heeft en vind het daarom ook niet meteen vreselijk of gay staan. Ik denk dat het ook van de persoon zelf afhangt en zijn gehele stijl. Maar ik heb liever dat mijn verloofde het bij zijn Jordans houdt, haha. Het zou hem ook niet staan in combinatie met zijn stijl.

 2. Beauty Treasures 14 oktober 2011 bij 09:41 #

  hmm vind ik maar niets! 😀

 3. matthijs 21 augustus 2012 bij 22:47 #

  het is echt allemaal grote onzin , mannen met uggs dat kan heel goed
  en alle meiden die met uggs lopen en denken dat zij hebben uitgevonden om met hun broek in de uggs te lopen , die hebben het toch echt verkeerd , want wij de bouwvakkers hebben dat uitgevonden want wij doen dat namelijk al jaren , wij deden dat namelijk al toen er nog geen eens uggs bestonden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: