Guy Barzily [TVOH] @ Twister Groningen

29 Okt

Wie kent hem niet na de eerste aflevering van The Voice of Holland Season 2? Guy Barzily die True Colors vertolkte op een uiterst prachtige en intense manier, waardoor hij direct doorstroomde naar Team VanVelzen. Alle coaches wilden hem enorm graag in hun team hebben, maar toch koos Guy voor Roel van Velzen. Het is nu afwachten wat hij gaat doen in The Battles, en of hij doordringt tot de liveshows.

In de tussentijd speelt Guy, samen met nog wat andere muzikanten, elke week in Twister in Groningen. Toch zal dat ook niet lang duren, als hij wel doordringt tot de liveshows van The Voice of Holland. In een impulsieve bui, ben ik (Lisanne) samen met mijn huisgenootje op het laatste moment in de auto gesprongen & naar Twister gegaan, en dát op een dinsdagavond. Om kwart voor 12 besteeg de kleine man het podium van Twister, en deed waar hij het beste in is; entertainen! Het ene na het andere nummer ging hem zo gemakkelijk af; maar waar ik nog het meeste versteld van stond was zijn vertolking van Beyoncé’s Halo. Hoe gemakkelijk hij alles haalt met zijn stem, is ongelooflijk! En natuurlijk kwam zijn auditie lied ook nog langs, het prachtige True Colors van Phil Colins.

Als deze vent de liveshows niet haalt, en misschien zelfs de halve finale of finale niet haalt – word ik knetter gek. Want als The Voice of Holland een allround entertainer en performer zoekt, zit je op het juiste pad bij Guy! Hieronder een sneakpeak van zijn optreden in Twister van 25 Oktober, met True Colors (het zijn mobiele telefoon opnames, dus de kwaliteit is niet al te goed!):

Wil je Guy ook eens zien optreden (nu het nog kan) in Twister? Volg dan @GuyBarzily op twitter voor alle updates!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: