Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ Edition

8 Nov

Een nieuwe Limited Edition van Catrice is op handen, en wel halverwege November zal het in de winkels komen. Deze keer met de naam ‘Welcome to Las Vegas‘ – met een knipoog naar gokken, showgirls & glitter and glamour. De collectie zal weer uit  Hieronder een preview van de komende limited collection:

– Er zullen, zoals bij elke LE, weer 4 verschillende Ultimate Lacquers op de markt komen. Deze keer een rode metallic shimmer, blauwe metallic shimmer, zwart met glitter & een neutrale kleur.

– Net zoals de nagellak, komen er ook weer lipglosses in 3 verschillende kleuren; 01 Lovely Shinner, 02 Welcome to Glitz & Glamour & 03 Let Me Seduce You (v.l.n.r.)

– Voor de perfecte showgirl, is een ultimate transparante poeder in de collectie opgenomen. Een ultrafijne textuur met een matte finish zorgt voor een perfecte glamourous look;

– Om je glamourous look helemaal af te maken, is er een combinatie van een Quatro palette met Liquid Eyeliner in Las Vegas style gemaakt;

01 Curtain Up

01 Drama Queen

En 2 échte Limited Edition producten, wat we niet van Catrice gewend zijn; ten eerste een shimmering powder in een verstuiver fles. Een prachtige zwarte fles met een pompdispencer, waardoor de poeder super uitgestrooid wordt over je gezicht.

En het laatste prachtige product, false lashes – práchtige showgirl wimpers. Wie wil er nou niet net zo glamourous en extravargant uitzien als de Vegas showgirls met hun veren. Met de Lashes voor Show Down steelt elke vrouw de show met haar prachtige sexy ogen.

Gaan jullie achter deze geweldige LE aan? Zo ja, welke producten?

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: