Tip: Kruidvat voordeelpas

10 Nov

De Kruidvat voordeelpas is alweer een poos in de running, maar nog steeds zijn er mensen die niets van dat rode pasje afweten. Ik had het er laatst met een klasgenoot van me over, ze zei: ‘De Kruidvat watte?!’ Er zijn dus mensen die het blijkbaar niet kennen. Nu zal het grootste gedeelte van de beautylovers wel zo’n pasje bezitten, maar voor de zekerheid zullen we nog even wat punten op een rijtje voor jullie zetten.

Wat is de Kruidvat voordeelpas?
De Kruidvat voordeelpas kun je gratis aanvragen. Dit kan gewoon bij de Kruidvat bij jou in de buurt. Ze hebben een voorraad van deze pasjes liggen en deze kun je voor nop krijgen. Toen de pasjes net nieuw waren deelden ze deze uit, maar nu zal je erom moeten vragen. De pas moet je activeren via de Kruidvat website en voila, klaar ben je om voordeel te sparen!

Hoe werkt het?
Bij elke aankoop die je doet bij de Kruidvat en waarbij de medewerker je pas scant (let op: ze vragen er niet altijd om, geef daarom altijd je pas!). Bij elke euro die je uitgeeft krijg je 1 punt op je pas. Met deze punten kun je leuke gratis producten krijgen. Deze veranderen om de tijd, houdt daarom goed de site van de Kruidvat in de gaten. Als je bijvoorbeeld 150 punten hebt kun je een product ophalen. Dit moet je activeren en bij het filiaal zullen ze zien dat je het geactiveerd hebt en krijg je het product gratis mee. Wel wordt dit natuurlijk van je punten afgeschreven. 😉

<

Ook zul je bij de activatie van je pas je mailadres moeten invullen. Je ontvangt namelijk elke dag 's ochtends vroeg jou aanbieding van die dag. Elke dag is er een aanbieding speciaal voor houders van de Kruidvat voordeelpas. Dit kan vanalles zijn, van make-up tot toiletpapier, elke dag zit er weer wat bij. Heb je intresse in de aanbieding, moet je deze diezelfde dag nog activeren. Doe je dit niet, is de aanbieding niet meer geldig (het heet niet voor niets dagaanbieding) en krijg je de korting niet. Zorg daarom dat je de actie op tijd activeert. Het wordt dan automatisch op je pas gezet en dit wordt ook weer verrekend bij de kassa. Wanneer je gebruikt maakt van de dagaanbiedingen kost dit je geen punten. Er zitten vaak erg goede acties bij, dus houd je mail dan ook dagelijks in de gaten!

Wij hopen jullie wat beter geinformeerd te hebben over de Kruidvat voordeelpas. Misschien wist je alles al of was alles nieuw voor je. Het is zeker een aanrader om een pas aan te vragen, je doet er veel voordeel mee en het is bovendien gratis!

Heb jij al een Kruidvat voordeelpas en maak je er veel gebruik van? Zo niet, ben je van plan om er één aan te vragen?

Advertenties

7 Reacties to “Tip: Kruidvat voordeelpas”

 1. Karen 10 november 2011 bij 19:04 #

  ja ik heb er een 😀
  en ik gebruik hem altijd er staat al wel wat op 🙂
  xx

 2. YvonShorty 26 april 2012 bij 22:41 #

  ik snap niet helemaal hoe je punten kunt inleveren en dan iets gratis kunt krijgen..

  • beautystylista 15 mei 2012 bij 14:49 #

   Je spaart 1 punt per 1 EUR die je besteedt; als je dan een bepaald aantal punten hebt – kun je die verzilveren in de winkel met je gespaarde punten. De producten in combinatie met de aantal punten die je er voor nodig hebt, staan op de Kruidvat site.

 3. Anneke jorritsma 16 februari 2013 bij 17:14 #

  Ik weet nog niet wat activeren inhoudt ? moet je het nummer onder de streepjes aan geven?van de klanten kaart ?

  • beautystylista 17 februari 2013 bij 19:30 #

   Die moet je op de website wat op de voucher staat invullen, en dan is de kaart geactiveerd voor gebruik! Succes, liefs Lisanne

 4. Kiomi 6 maart 2013 bij 20:11 #

  Ik heb er een super voordeelig en heb vandaag van mijn punten een lip gloss of zo genomen hij was 500 punten en had er 600

  • beautystylista 7 maart 2013 bij 15:49 #

   Hi Kiomi, leuk shoppen is dat dan he? 😉 Veel plezier met je lipgloss! Liefs, Lisanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: