TIP! Graffiti 6 – Colours

15 Nov

Velen van jullie zullen ze wellicht niet kennen, Graffiti 6! Een super vrolijke, jonge band uit hartje Londen. Sinds 2008 bestormen zij de lijsten met hun heerlijke muziek. Je kan ze wellicht kennen van hun (zomer) hit van deze en afgelopen zomer in de Wieckse Witte Reclames. De vrolijke deuntjes die precies onder de reclamespot passen – heerlijk voor een zonnige zomer! Ook al is het nu zo’n bijna winter, de klanken van Graffiti 6’s album Colours zijn meer dan heerlijk voor bij de open haard met een kop thee. Vooral de nummers Stone in my Heart, Stop Mary & Goodbye Geoffrey Drake zijn zoveel meer dan de moeite waard om naar te luisteren.

Zelf heb ik (Lisanne) de band nu 2x live mogen zien, en live zijn ze nog beter dan op de CD – wat al niet vaak meer voorkomt. De eerste keer was in Bitterzoet (Amsterdam), met maximaal 200 man – hoe intiem wil je het hebben. De volgende stop was daarom ook iets groter, in de Melkweg in Amsterdam. En nu hebben ze afgelopen maand 2x een avond gespeeld in de grote zaal van Paradiso. Verder hebben ze in 2011 op Pinkpop, LowLands & Parkpop gestaan!

Dus zoek je iets vernieuwends, hips en vrolijks in deze donkere dagen in November? Ga absoluut op zoek naar de cd van Graffiti 6 en maak jezelf blij met iets super moois! Graffiti 6 – Colours is te verkrijgen bij Free Record Shop, MediaMarkt en alle andere verkooppunten van CD’s.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: