Margriet WinterFair 2011

20 Nov

Op uitnodiging van Trind Cosmetics mochten wij afgelopen vrijdag naar de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Om kwart over 10 kwamen we aan, en kregen we bandjes om voor entree op de beurs. Na kort kennis gemaakt te hebben met Suzanne Uding, liepen we met haar de beurs over naar de Trind stand. Na onze spullen te hebben gedropt, kregen we uitleg over de nieuwste producten en de opzet van de stand/beurs. Vooral de nieuwe Keratin Treatment Set, is nieuw in het assortiment van Trind – bestaande uit een Nail Repair & Nail Restorer. De 2 producten kunnen in lijn gezien worden met The Perfect System. Vooral vrouwen met acryl nagels kunnen deze nieuwe producten ideaal gebruiken, want het versterkt en bouwt je nagel weer op tot een normaal niveau. De 2 producten zijn vanaf kort in een setje verkrijgbaar.

Op de beurs is de mogelijkheid om een workshop te volgen met de 4 producten van The Perfect System. De workshop wordt gegeven door Suzanne bij de stand. Het duurt ongeveer 15-30 minuten per workshop, waar je zelf met alle producten mag werken. Stap voor stap wordt uitgelegd wat het product per stuk doet voor je nagel, vingers of handen. Als de nagels aan de beurt zijn geweest, is het tijd voor de Hand Repair Creme, wat je handen voedt en verzorgt. Aan het einde van de workshop heb je perfect verzorgde handen en nagels.

Hieronder een sfeerimpressie van de Trind Stand, de Workshop & de Winterfair in algemeen:

Hele aantrekkelijke aanbiedingen van Trind – exclusief op de Winterfair!

Toen we nog een paar rondjes over de beurs waren gelopen, kwamen we bij toeval bij de stand van de AVRO; met een billboard dat Arie Boomsma er zou zijn ter promotie. Aangezien ik enorme fan ben van zijn/het programma Over de Streep, wou ik hem daarmee complimenteren; en kregen gelijk een scoop, want er komt een 2e seizoen van het programma! *yippie!* Zoals Arie op TV overkomt, is hij ook in het echt; heel open, aardig en down-to-earth. Echt een super leuke man! Stiekem ben ik trots op onderstaande foto (a)

De Margriet Winterfair is elke dag te bezoeken van 10:00 – 18:00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht t/m 24 November 2011!

Advertenties

Eén reactie to “Margriet WinterFair 2011”

  1. Larissa 21 november 2011 bij 20:52 #

    Oeeh, is ie er donderdag ook? Dan ga ik namelijk!
    Leuke foto:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: