Shoplog Den Haag

25 Nov

Vorige week was ik op werkweek met mijn klas. We verbleven in een Stay Okay herberg in Noordwijk en hadden ook vele activiteiten buiten Noordwijk om. Zo gingen we ook een dagje naar Den Haag. Hier deden we eerst een speurtocht door de stad en na de tijd was er nog gelegenheid om te shoppen. En wij vrouwen zeggen daar natuurlijk geen nee tegen! Al hoe wel ik niet heel veel spulletjes heb gehaald vond ik het toch leuk om jullie het even te laten zien.

Als eerste de welbekende Lemony Flutter van Lush. Ik wou deze al onwijs lang hebben, maar Lush is niet bepaald naast de deur als je in Friesland woont. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik de Lush winkel zag. Ik werd erg vriendelijk geholpen en ze had de Lemony Flutter ook bij me aangebracht. Ik heb altijd erg last van velletjes en van die harde puntjes en ik merkte dat deze gelijk zachter werden. Zeker weten dat ik deze mee zou  nemen! Ik kreeg ook nog een proefje mee van de douchegel Snow Fairy. Dit is een zuurstok roze, zoete douchegel. Oh en wat is deze heerlijk! Waarschijnlijk ga ik deze nog online bestellen.

Lush Lemony Flutter, €9,95 – 50 gram.

Natuurlijk kon de H&M ook niet worden overgeslagen. Hier kocht ik een heerlijk warme sjaal in een okergele/bruinige kleur. Hij is heerlijk lang en warm. Ook kocht ik hier haarspeldjes en een kledingroller omdat mijn andere wel weer toe was aan vervanging. 😉

H&M – Sjaal €9,95 – Speldjes €1,95 – Kledingroller €1,95.

En dat was het. Zoals ik al zei was het niet heel veel, maar ik ben er zeker blij mee. We hadden ook niet enorm veel tijd om te winkelen, maar het was leuk om eens in Den Haag te shoppen.

NB. Excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s. Ik ben het SD kaartje van mijn camera kwijt, ze zijn met mijn mobiel gemaakt.

Wat vind je van mijn aankoopjes & ben jij wel eens in Den Haag geweest?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: