We are sorry ..

22 Dec

De laatste blogpost is alweer van 12 december. In mijn agenda kijkend zie ik dat het vandaag 22 december is. Een simpel rekensommetje vertelt ons dat er alweer 10 dagen geen posts zijn verschenen op BeautyStylista. Dit heeft zo z’n redenen en dit willen we graag aan jullie vertellen, want ..

 

De laatste tijd verscheen al niet elke dag een blogpost. Dit omdat we het beiden erg druk hadden met school en werk. Bloggen blijft natuurlijk een hobby en school en werk gaat op zo’n moment even voor. Langzaam aan hield ons voorraadje vooruit geschreven blogs op. Naast alle drukte en lange dagen die we beiden maken kon Laura ook vaak niet op WordPress. Dit zorgde er dan weer voor dat Lisanne alles moest plaatsen wat niet altijd lukte.

Stoppen is geen optie. Inmiddels hebben we al aardig wat vaste lezers en hebben we al een flink netwerk opgebouwd. Dit willen we niet zomaar aan de kant schuiven en daarom hebben we besloten dat er om de dag een artikel zal verschijnen. Er zal dus niet elke dag meer een artikel komen, maar om de dag. Dit om de druk voor ons wat te verminderen en om onszelf de kans te geven om goede artikelen te schrijven in plaats van het ‘moeten’ omdat er die dag een artikel online moet komen te staan.

We zullen erg ons best doen om het bloggen weer op te pakken. Blijf je ook onze artikelen lezen? En houd ons in de gaten, binnenkort start er een winactie vanwege de verjaardag van Laura.

Mochten jullie nog tips of ideeën hebben voor artikelen of iets .. laat het vooral achter in de comments!

Advertenties

Eén reactie to “We are sorry ..”

  1. Mariette 22 december 2011 bij 16:01 #

    Wel jammmer maar jullie hebben helemaal gelijk, misschien iets over Het Glazen Huis?
    Ben erg benieuwd naar de give-away ^^

    Liefs, Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: