Vanaf vanavond: Wie is .. de Mol?

5 Jan

Na lang te hebben gewacht, komt dan eindelijk seizoen 12 van het eindeloos populaire programma Wie is .. de Mol? Nadat vorig jaar Patrick Stoof de Mol bleek te zijn, en Art Rooijakkers er met de pot van €19.540 vandoor ging, is het deze keer de eer aan de winnaar van vorig seizoen om deze reeks te presenteren. Samen met 10 frisse en nieuwe kandidaten reisde hij af naar Ysland, om daar de meest spectaculaire, ontroerende en angstaanjagende opdrachten uit te voeren.

Even kort voor wie het concept niet kent, de kandidaten voeren opdrachten uit waar geld mee verdient kan worden om zo de gezamenlijke pot te spekken, die de winnaar van de serie uiteindelijk mee naar huis neemt. Onder de deelnemers is 1 Mol vertegenwoordigd, deze probeert alle opdrachten en onderlinge relaties te saboteren om zo de kas het minste te spekken. Om de opdrachten te halen is vertrouwen en teamwork nodig, maar door het gebrek aan vertrouwen door de Mol in  hun midden kunnen spellen zo nog heel anders lopen als verwacht. Zo heeft elke kandidaat wel een zogenoemde Mol-streek in zich, om de boel af te leiden en de verdenkingen op hem/haar te krijgen.

Dit seizoen strijden er weer 10 Bekende Nederlanders om de titel, winnaar van het 12e seizoen van Wie is .. de Mol? Deze keer zullen de volgende personen hun vertrouwen, eigenwijsheid en strijdvaardigheid in de wedstrijd gooien;

Van links naar rechts: Musicalster William Spaaij, presentatrice Liesbeth Staats, zwemkampioen Maarten van der Weijden, VVD politicus Frits Huffnagel, (musical) actrice Anne-Marie Jung, WIDM presentator Art Rooijakkers, schrijfster Marion Pauw, rapper Dio, actrice Hadewych Minis, presentatrice Marit van Bohemen & muzikant/cabaretier Tim Kamps.

Vanaf morgenavond half 9 zit Wie is .. de Mol-gek Nederland weer voor de televisie met notitieblokjes en hun scherpe ogen om te ontmaskeren wie volgens hun de enige echte Mol is in het gezelschap. Voordat de eerste aflevering is geweest, zijn er al speculaties over wie toch die Mol van seizoen 12 is. Zo gek ben ik dan net niet, maar ik zit absoluut voor de buis gekluisterd elke aflevering – om er zo ook achter te komen wie nou de boel saboteert.

Gaan jullie ook deze serie weer volgen?
Zo ja, hebben jullie al een voor-gevoel over wie de Mol is? 

Advertenties

5 Reacties to “Vanaf vanavond: Wie is .. de Mol?”

 1. teddlicious 5 januari 2012 bij 13:14 #

  JAAA IK BEN DIE HARD FAN 🙂

 2. thebloggingsisters 5 januari 2012 bij 13:55 #

  SUPER! 🙂

 3. Gabriella 5 januari 2012 bij 14:15 #

  Ik vind dit echt zo leuk, ben vanavond jammer genoeg niet thuis dus ga het zo alvast even instellen dat die het opneemt 🙂

  • beautystylista 5 januari 2012 bij 14:36 #

   Je kant het ook online kijken he, via live.avro.nl 🙂 is nieuw sinds dit seizoen!

 4. Mariette 5 januari 2012 bij 22:17 #

  Ik heb de Mol nog nooit gevolgd maar lijkt me wel leuk…

  Liefs, Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: