Prinses Maxima bij AIFW

30 Jan

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is de Amsterdam International Fashion Week weer van geweest afgelopen week. Zo was er afgelopen vrijdag hoog bezoek van royalty kant; namelijk kwam Prinses Maxima een kijkje nemen bij de finale van The Green Fashion Competition. Een wedstrijd die georganiseerd is voor ontwerpers met als bedoeling kleding te ontwerpen die geschikt is voor de internationale catwalk waar ze bij de productie de biodiversiteit behouden. De koninklijke familie draagt groen leven sowieso al een warm hart toe, en dit maakt Prinses Maxima alleen maar duidelijker door bij de AIFW te verschijnen.

Prinses Maxima kwam, zoals we van haar gewend zijn, weer perfect gekleed naar de show. Gehuld in een bruine jurk van Jan Taminiau, met een glitter rok/onderkant gecombineerd met bruin gekleurde panty’s en stylishe bruine pumps om het geheel af te maken. De kleur van de jurk en haar gehele outfit gecombineerd met de blonde lokken maakt haar entree en aanwezigheid weer tot een prachtige verschijning!

Hoe Prinses Maxima zich altijd kleedt in de meest mooie creaties, en hoe mooi deze haar staan – maakt dit voor mij meer en meer duidelijk dat de Prinses een écht stijlicoon begint te worden (of wellicht allang is) in ons land.

Wat vinden jullie van Prinses Maxima haar outfits & looks?

Advertenties

Eén reactie to “Prinses Maxima bij AIFW”

  1. Mariette 30 januari 2012 bij 12:00 #

    Ik vind Maxima echt een hele stijlvolle vrouw. Tijdens de AIFW liep ze er heel stylist bij.

    Liefs, Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: