My Life In Pictures

21 Apr

Als jullie me persoonlijk ook volgen op Twitter (@LisannePilk), hebben jullie het misschien gemerkt – ik heb sinds 4 weken een iPhone 4S! De nieuwe liefde waar ik echt al jaren op wachtte, en ik 1,5 jaar geleden de grote fout maakte om een Nokia E72 te kiezen in plaats van 3 maanden te wachten op de 4. Dat ligt nu gelukkig achter me, en ben ik de trotse mama van een iPhone 4S! 🙂

De meest geweldige app die ik gedownload heb is Instagram, een fotografie app die alle iPhone eigenaren wel kennen. Ontelbare mogelijkheden om te editten & direct te plaatsen op je Instagram profiel, Twitter, Facebook en verdere social media. Dagelijks maak ik wel een foto wat me bezig houdt of iets opvallends; hierbij dus de laatste foto’s. Wekelijks zal ik proberen wat foto’tjes te posten van wat ik in die week heb gekiekt!

Als avonddiensten moet draaien op werk, neem ik meestal wat lekkers mee om daar te eten. Dit keer was m’n huisgenootje zo enorm lief om wat extra nasi te maken, en dit te bewaren voor mij, zodat ik dit een avond mee kon nemen naar werk! En zo lekker als het op de foto eruit ziet, was het ook! Jammie!

Sinds kort heb ik een geurkaars in huis van Ikea, met vanille geur. Als ik érgens van hou is het wel een vanille geur, dus dit kaarsje staat vaak aan waardoor als ik ga slapen er een heerlijke geur hangt in m’n kamer!

Ik was met mijn moeder naar Rinsma Fashion Store geweest in Gorredijk, waar we onderweg dit busje tegenkwamen – toevallig had ik m’n nieuwe Vila/Pieces tregging aan – wat précies de kleur had van het busje. Daarom kon ik het niet laten om m’n moeder in de weg te gaan zitten met m’n been op het dashboard van onze Peugeot en deze foto te maken .. toevallig he?

Sinds kort heb ik een wok gekocht, wat écht nog mistte in mijn collectie, en kon ik eindelijk heerlijke roerbakmixen maken en bovenstaande foto dus wokken! Het zijn BBQ-krieltjes gecombineerd met een Italiaanse roerbakmix. Heer-lijk!

Aangezien ik per Februari geen student meer ben, en dus ook mijn Studenten Week-OV jaarkaart moest inleveren –  kreeg ik van de NS en IB Groep de mogelijkheid een gratis Voordeeluren Kaart aan te vragen mét 2 gratis dagkaarten. In totaal goed voor z’n 100 EUR aan kortingen! Dit kon ik natuurlijk niet laten gaan, ook al is dit het 1e wat de NS voor mij echt goed kan doen & heeft gedaan!

Soms ben ik niet 1 van de handigste, en dat blijkt uit deze foto 😉 Na een kleine snee in m’n hand onder m’n pink, was het deze keer raak in m’n middelvinger. De boosdoener was deze keer het broodmes uit mijn messenset vanuit de Hotelschool – dus énorm scherp! Gauw een pleister omheen gedaan, maar nu zie je nog steeds wat scheurtjes in m’n middelvinger! Gelukkig zitten m’n handen ook totaal nog niet onder de littekens 😉

De grootste liefde van m’n leven op dit moment; de Canon fotocamera van m’n vader. Lang leve het feit dat de beste man 24 jaar in de professionele fotografie heeft gezeten, en deze voor een spotprijsje op de kop heeft weten te tikken een paar jaar geleden. Deze lens valt nog énorm mee, want hij heeft serieus een Joop-van-Tellingen-lens! #help Gelukkig gaat deze camera ook mee naar New York City over een paar dagen, waar dus de mooiste foto’s uit zullen rollen! ❤

Toen Vera (www.veracamilla.nl) deze armbandjes liet zien in haar shoplog van een weekje geleden werd ik op slag verliefd! De 3 steden waar ik mijn hart aan verloren heb, nou ok – New York City nog niet, maar dat gaat absoluut gebeuren komende week! Een tijdje geleden heb ik 3 kleine canvasjes gekocht bij Ikea met dezelfde steden en haar markante hotspots. Dus deze armbandjes konden niet aan mij voorbij gaan, en gaan absoluut mee naar NYC!

Wat vonden jullie van mijn eerste My Life In Pictures? 🙂

Advertenties

2 Reacties to “My Life In Pictures”

  1. mysupersweetlife 21 april 2012 bij 09:19 #

    Wat een leuke armbandjes! Die kleur van je broek is erg mooi!
    Liefs

  2. Mariette 21 april 2012 bij 13:20 #

    Schattige armbandjes!

    Liefs, Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: