TRIND Nailpolish Remover – mét rozengeur

22 Apr

Aceton kan je nagels uitdrogen, daarom heeft Trind een extra milde Nailpolish Remover ontwikkeld die acetonvrij is en bovendien ook olievrij. Trind Extra Mild Nailpolish Remover maakt je nagels perfect en snel schoon, nagellak verwijder je hiermee heel gemakkelijk. Trind Nailpolish Remover is veilig en effectief, omdat er gebruik wordt gemaakt van oplosmiddelen die het minst agressief zijn voor de nagels en de huid eromheen. Uitdroging wordt hierdoor voorkomen. Met recht een extra milde nagellak remover.

Een fijne bijkomstigheid is dat deze remover een lichte en subtiele ‘rozengeur’ heeft die bij gebruik na enkele seconden vrij komt. Trind heeft hiermee een oplossing gevonden voor de veel gehoorde klacht over de chemische geur van removers.
Tot slot zorgt de ‘’Miracle Cap” voor een perfecte afsluiting van de fles waardoor je niet bang hoeft te zijn voor lekkage in je beautycase als je op reis bent.

Daarvoor hebben ze een speciale promotie bedacht; bij aankoop van de Trind Nail Repair Natural à € 12,95, gratis een Trind Nailpolish Remover t.w.v. € 6,95.

Advertenties

Eén reactie to “TRIND Nailpolish Remover – mét rozengeur”

  1. Vera 22 april 2012 bij 11:05 #

    Lijkt me een erg fijn product!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: