Sylvie Nails by Sylvie

21 jun

Na Yolanthe met haar *geflopte* lingerie lijn bij Livera, komt Sylvie van der Vaart met een beter beauty product op de markt dan alle voetbalvrouwen bij elkaar bedacht kunnen hebben; nagelstickers. Na haar eigen sieradenlijn en barbiepop werd het tijd voor een stapje verder; wat dus bij “nagellak” is uitgekomen.

Niet 1 of 2 soorten, nee gelijk 20 verschillende kleuren en prints worden uitgebracht. Van knal roze tot blauw met witte sterretjes, je komt ze allemaal tegen in de Sylvie Nails collectie.

De speciaal ontworpen nagelstickers zijn makkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen zonder enige toevoeging van removers of  andere producten. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende om de stickers aan te brengen:

1. Kies de juiste nagelsticker die bij de lengte en breedte van je nagel passen.
2. Trek de sticker voorzichtig los van de folie
3. Nu kan de ronde zijde van de sticker geplaatst worden tegen de nagelriem aan
4. Duw nu langzaam vanaf de nagelriem naar de top, de sticker glad op de nagel – waarbij je dus elke vouw en bobbel kan wegduwen
5. De overtollige resten van de sticker aan de bovenkant van je nagel kan je omvouwen over de rand
6. Vijl nu de sticker bij naar beneden met de richting van je vinger mee gezien

En klaar zijn je Sylvie Nails!

Je hoeft de stickers niet te verwarmen van te voren of te drogen om ze te plakken op je nagels – dit scheelt een hoop tijd en moeite! In 1 verpakking zitten 24 stickers, dus voor elke grootte van de nagel is er wel keus. Op het moment zijn de stickers alleen op Sylvie Nails Shop en MissLipgloss Webshop te vinden, voor maar €7,99 per setje!

Ik ben erg enthousiast over deze stickers, en ga ze na m’n vakantie van volgende week maar eens bestellen & testen! Hebben jullie aanraders voor kleurtjes/printjes?

Plaats een reactie