Addy voor Steps Part II

10 Sep

Het is weer zover, na de eerste lichting van Addy van den Krommenacker collectie voor Steps – komt er een deel 2!

Op 11 November wordt dit feestelijk onthult in de Harbour Club in Amsterdam met een spetterende fashionshow ter ere van deze lijn. Niet alleen de collectie wordt feestelijk gevierd, maar ook is het een jubileum voor de designer. In November 2002 presenteerde Addy zijn eerste couture ontwerpen op de Beau Monde Awards.

Nu is er zelfs de mogelijkheid om er zelf bij te zijn, de enige echte decennium celebration fashionshow van Addy van den Krommenacker in Amsterdam! Het is voor het eerst mogelijk om naast bekende Nederlanders, genodigden en pers front row te zitten. Via de website http://www.addyvandenkrommenacker.com kan je ticket bemachtigen voor de show van 11 November in Amsterdam! Niet alleen geeft het ticket toegang tot de fashionshow, maar verder krijgt elke bezoeker een goodiebag met o.a. een Zwaluwhoeve arrangement en een haarproduct van L’ANZA Healing Haircare.

De show geeft een terugblik op de carrière van Addy van den Krommenacker en zal tevens een overzicht zijn van Addy’s meest bekende creaties. Verder zal de vernieuwde lijn voor Steps onthult worden, die Addy speciaal ter gelegenheid voor zijn jubileum ontworpen heeft. De collectie is geïnspireerd op de vorige collecties van de carrière van Addy, de enige echte ‘must haves’ in de favoriete kleuren: zwart, champagne en fuchsia.  Om als één van de eerste de collectie te bemachtigen is er een exclusieve voorverkoop van de collectie. Één dag later zal de collectie in de winkels in Nederland en België verkrijgbaar zijn, dus vanaf 12 November er op af!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: