Trind Caring Colors Najaar 2012

15 Sep

Er komt weer een Limited Edition van Trind voor dit najaar! En het beloofd weer veel goeds. Voor haar Limited Edition Caring Color najaarscollectie heeft Trind diverse kleurtrends laten terugkomen uit de kleurpaletten van de herfst en wintercollecties van 2012. Met de vier nieuwe Trind Limited Edition najaarskleuren Golden BronzeChampagne SilverPetrol Blue en Vintage Pink sluit zij aan bij de tinten van de glim en glans trend, de populariteit van blauw en kleurinvloeden uit de natuur.

“Het kleurenpalet is rijk en warm dit najaar. CC153, Vintage Pink, sluit hier prachtig op aan. Maar ook de toepassing van glanslagen en glansdraad in zilver of goud in de najaarskleding vormen een perfecte match met onze Caring Colors CC150, Golden Bronze, en CC151, Champagne Silver.” verteld Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmetics.

“Daarnaast hebben we ook rekening gehouden met de belangrijkste invloed van blauw door CC152, Petrol Blue, aan onze Limited Edition collectie toe te voegen. Kleuren mogen een beetje botsen en wringen dit najaar, dat maakt het spannend!”

CC 150 – Golden Bronze

CC152 – Champagne Silver

Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors?

Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi en in optimale conditie te houden. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak een prachtige kleur geeft. De kwalitatief hoogwaardige kleurlakken zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven lang mooi!

De Trind Caring Color Najaars Limited Edition verschijnt naast de huidige 24 reguliere Caring Colors en zijn vanaf half september te koop bij DA, Douglas, D.I.O Drogisterij en Etos. De verkoopprijs is €9,95 voor 9ml.

CC 152 – Petrol Blue

CC153 – Vintage Red

Wat vinden jullie van deze nieuwe Limited Edition?

Advertenties

2 Reacties to “Trind Caring Colors Najaar 2012”

  1. Vera 15 september 2012 bij 21:28 #

    Mooie kleuren!

  2. Amanda 21 september 2012 bij 21:47 #

    Vind het een leuke LE 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: