Mattijs x United Nude

26 Nov

Mattijs van Bergen en United Nude zullen in 2013 voor de tweede keer een samenwerking aangaan en een nieuwe MATTIJS X UNITED NUDE lijn uitbrengen. Een combinatie van stylishe invloeden uit Milaan, Londen, Istanbul en Aruba werd geshowed tijdens de presentatie van de SS13 collectie. Uitgangspunt is een zogenaamde ‘worldwide-mash-up’ met als resultaat een ‘breezy’ look en een samensmelting van verschillende culturen in de Harem collectie.

De Harem collectie is een perfecte combinatie tussen de design standaards van United Nude en de visie van Mattijs; met een duidelijke nadruk op flow & movement. De sleehak is funky maar vrouwelijk en combineert hard met zacht. De Harem sleehak is de eerste bewegende beeldhouwkunst-sleehak met meer dan honderd smalle kettinkjes die tijdens het dragen van de schoen meegaan met de bewegingen van de drager en voor een glinsterend effect zorgen.

De speciale samenwerking collectie zal tijdens de Dutch Fashion Award, waar Mattijs voor genomineerd is, worden getoond. De Harem collectie is vanaf Maart 2013 online verkrijgbaar via United Nude. De adviesverkoopprijs is €395,-.

20121123-144705.jpg

20121123-144734.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: