Essie komt met nagelstickers!

22 Jan

Het is nog de vraag of ze naar Nederland komen, maar in de VS en UK zijn ze al wel te koop – de Essie Sleek Sticks, de enige echte nagelstickers van het tópmerk Essie! De preview ziet er al geweldig uit & zie ze steeds vaker op collega beauty-blogs voorbij komen.

Er komen in totaal 12 varianten uit, wat ik gelijk wel een mooi aantal om mee te starten vind. Het zijn geen egale kleuren die uitgebracht worden, maar allemaal met een twist eraan toegevoegd. Het zijn hele verschillende stickers, waar sommige direct uitspringen en een paar waar je 2x naar moet kijken voor je precies doorhebt wat het is. Hieronder de preview van de 12 varianten:

Sleek Sticks by Essie

Stiekem heb ik al enorme hoop dat de stickers naar Nederland gaan komen, want wat zijn ze gaaf! Vooral de Stickers and StonesSteel the Show & Embrace the Lace vind ik geweldig. Alhoewel de Croc in Chic ook wel érg gaaf is. Het blijkt wel weer, ik kan nu al niet kiezen 😉  Zodra er nieuws te melden is over deze serie nagelstickers horen jullie dit direct op de site natuurlijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: