Etos promoot sporten onder vrouwen

23 Jan

Jump!

Bijna tweederde van de Nederlandse vrouwen wil zich in 2013 graag fitter en gezonder voelen. De top 3 voornemens zijn afvallen, vaker tijd vrijmaken voor ontspanning en meer sporten en bewegen. Bijna de helft van de vrouwen sport niet of nauwelijks. Onder meer een te druk leven met huishoudelijke verplichtingen en de hoge kosten voor de sportschool staan het sporten in de weg. De vrouw wenst met weinig moeite en geld, zo fit mogelijk voor de dag te komen. Dit en meer blijkt uit onderzoek van Etos onder 800 vrouwen.

74 procent van de Nederlandse vrouwen zou graag meer dan één uur per week willen sporten. Eénderde geeft aan hier zelfs meer dan vier uur per week aan te willen besteden. Redenen waarom vrouwen de sportschool te weinig opzoeken zijn: omdat ze geen zin hebben (20%), omdat ze een sport beoefenen te duur vinden (19%), omdat ze te druk zijn met sociale bezigheden (vrienden en familie) en omdat zij te druk zijn met huishoudelijke taken (16%). De helft van de vrouwen geeft aan wel te wíllen bewegen, maar hiervoor liever niet naar de sportschool te gaan.

3 slimme tips om fit te worden:

– Is je trein, tram of bus vertraagd? Sta er niet te lang bij stil: heen en weer lopen houd je warm en fit. IJsberen doen het niet voor niets!

– Hoera, rotzooi! Ga alle rommel eens te lijf als stevige work-out. Hop hop hop, dat ruimt lekker op!

– Pak voor mooie en gespierde benen eens je hoogste hakken uit de kast!

Voor meer tips kijk op www.etos.nl/voel-je-fit

Bij aankoop van actieproducten tot en met 3 Februari van Vaseline& Dove douche, Andrelon crèmespoeling en maskers, Rexona deospray en Maximum Protect en Zendium krijg je een bidon (in blauw, roze of geel) t.w.v. €6,99 cadeau. Verder verkoopt Etos diezelfde weken springtouwen voor maar €1,- in het oranje, groen en roze! En ook nog eens vele kortingen op multivitamines en andere supplementen. Gezonder 2013 beginnen kan bijna niet!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: