Kate Moss nagellak

2 Feb

Kate voor Rimmel

Na haar lipstick lijn van de afgelopen jaren, komt mevrouw Kate Moss nu ook met een nagellak lijn onder de Rimmel paraplu. Het is een hele mond vol hoe de lijn gaat heten, maar hier komt ie: Kate Moss Salon Pro Nail Polishes. Hier zullen 12 lakken onder uitgebracht worden, geïnspireerd op Kate haar favoriete muziek  – van Disco tot Ghetto en zelfs een verwijzing naar Kate haar 30e b-day party Kate Moss’ Beautiful & The Damned Party. Orgineel & natuurlijk ontzettend persoonlijk, wat het alleen maar leuker maakt.

Tijdens de officiele launch-party in London werd verteld door Kate: “Ik hou van kleur, en nagellak is een makkelijke manier om ermee te experimenteren en om de perfecte finishing touch aan je outfit toe te voegen, net zoals ik altijd de perfecte playlist wil hebben die bij mijn mood past, wilde ik een collectie kleuren voor ieder humeur en iedere gelegenheid creëren.”

Het is alleen nog niet bekend of en wanneer ze in de Nederlandse schappen kunnen vinden, maar vanaf 10 April zijn ze te vinden in Engeland voor £4.49 (€ 5,20). Dus als je toevallig in Engeland bent rond die tijd, heb je geluk! En hieronder alvast een kleine sneak preview op de voltallige lijn van Kate voor Rimmel:

Kate Moss Nagellak

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: