Tip van de Week: Gratiskoop.nl

17 Feb

Sinds vandaag ben ik achter een nieuwe geweldige website gekomen, GratisKoop.nl! Het idee is heel simpel; zij promoten eigenlijk niet – en om hun marketing kosten zo laag te houden gaat het als volgt:

Je kijkt rond op hun website, kiest een product wat je graag zou willen hebben, drukt op de knop ‘Deel via Facebook/Twitter‘ – hierna krijg je een scherm met je ingelogde account op Twitter of Facebook & deel je het bericht wat er komt te staan over het desbetreffende product. Zodra je dit gedeeld hebt, kom je op de bestelpagina en krijg je het product gratis. Echter betaal je alleen de verzendkosten van €5,95 – wat natuurlijk niks is vergeleken met producten van soms wel boven de €19,95!

Bestel proces

Zo heb ik op de site een 3 meter kabel besteld voor m’n iPhone en iPad – want mijn officiële Apple kabel is nét te kort voor bij m’n slaapkamer vanaf het stopcontact tot m’n nachtkastje. Dus zo komt binnen nu en 14 dagen de kabel binnen op m’n privé-adres! Je kan via iDeal betalen, met credit card of via paypal – dus heel gemakkelijk!

Ook nieuwsgierig geworden naar de site? Kijk dan gauw op www.gratiskoop.nl  om een geschikt product voor jou te vinden! Want niet alleen hebben ze iPhone en iPad gadgets, maar ook telefoonhoesjes, sieraden, horloges en leuke mannen gadgets!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: