Søstrene Grene Part I

31 Mrt

WinkelOp woensdag 20 Maart was ik uitgenodigd voor de bloggersavond van Søstrene Grene in Groningen. Een heerlijke hebbe-dingen winkel op de Grote Markt in Groningen. Sinds Oktober bestaat de winkel, als enige vestiging in Nederland dus in Groningen. Verder is de winkelketen gevestigd in Noorwegen, Denemarken, IJsland en Zweden maar er zijn plannen om verder uit te bereiden in Nederland. Dus wie weet opent Søstrene Grene binnenkort een store in een stad bij jou in de buurt!

Er waren in totaal 50(!) bloggers op de avond afgekomen, waar zelfs meiden 2 uur hebben gereisd om de avond te bezoeken – wauw! We werden hartelijk ontvangen met een glas prosecco bij de ingang van de winkel, en werden doorverwezen naar het magazijn voor de garderobe en heerlijke hapjes, quiche en drankjes. Na een korte uitleg over de winkel en het ontstaan ervan, was het tijd om door de winkel rond te lopen om te shoppen, inspiratie op te doen en foto’s te maken.

Veel producten in de winkel worden verkocht vanuit houten bakken, waardoor de look van de winkel heel strak is en een duidelijk overzicht geeft van welke producten waar precies liggen. Er hangt ook een bepaalde heerlijke geur in de winkel die eigenlijk aan alle producten wel blijft hangen, ook al heb je ze al in huis staan! Ik vind het heerlijk in ieder geval.

Hieronder een kleine sfeer impressie van de winkel:

SG1

SG2

SG3

Søstrene Grene kun je vinden aan de Grote Markt 43/44 in Groningen (voor de Groningers – het oude pand van Project43 en Jansen&Jansen). Natuurlijk is de winkel ook te volgen via Facebook.cm/greneNL en @SostrenegreneNL op Twitter! Binnenkort komt er nog een Part II online; met mijn aankopen & een goodiebag-unpacking-verslag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: