About Me

Vanaf eind Augustus 2011 is Beauty Stylista zich gaan vormen tot één van de nieuwste online magazines. Al een tijdje liep ik met het idee rond om een speciaal log bij te houden met betrekking tot de laatste trends in de mode, beauty & lifestyle branche, en vanaf nu is het dan zover: Beauty Stylista is een nieuwe toevoeging aan je dagelijkse internet leesvoer.

Veelvuldig zullen er artikelen op de site geplaatst worden wat zich vooral zal richten op de laatste beauty, mode & lifestyle trends en nieuwtjes. Ook zullen er regelmatig reviews op de site worden geplaatst over nieuwe producten, accessoires & andere leuke hebbedingetjes. Via tips & trics zal aan de hand van een uitleg het een-en-ander duidelijk gemaakt worden over handige weetjes in de wereld van beauty, mode & lifestyle.

Voor de duidelijkheid zal ik mezelf even voorstellen, zodat jullie ook een beeld hebben:

Lisanne, 22 jaar, uit Groningen & altijd al druk bezig geweest met de laatste trends in de wereld van fashion & beauty. Sinds Juni 2010 heb ik mijn eigen persoonlijke site http://www.lisannepilk.nl & vanaf daar heb ik meerdere malen al over beauty & lifestyle geblogd. Ik ben afgestudeerd aan Stenden Hogeschool – International Hospitality Management & sinds Augustus 2012 werkzaam als Front Office Agent bij het Prinsenhof Hotel in Groningen.

Ik hoop dat ik jullie kunnen vermaken met onze artikelen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben kun je altijd contact opnemen via het mailadres: beautystylista@hotmail.com. Volg via twitter (www.twitter.com/Beauty_Stylista) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van BeautyStylista!

Liefs Lisanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: