Altijd en overal een goede zonbescherming met NIVEA SUN

7 Mrt

In 2013 breidt NIVEA SUN haar assortiment uit met de Protect & Bronze Gezichtscrème. Veel mensen vinden een bruin kleurtje in het gezicht belangrijk, aangezien het bijdraagt aan een gezonde uitstraling. NIVEA SUN Protect & Bronze Gezichtscrème, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid, zorgt voor een goede bescherming en stimuleert tegelijkertijd het natuurlijke bruiningsproces. Eenmaal terug van vakantie blijft de bruine kleur lang zichtbaar. Ook nieuw zijn de Meeneemverpakkingen voor volwassenen, NIVEA SPF 30, en voor kinderen, NIVEA Kids SPF 50. Door het handige formaat passen de producten gemakkelijk in de tas. NIVEA stimuleert hiermee het gebruik van een zonnebrandcrème op momenten dat het vaak vergeten wordt, bijvoorbeeld tijdens een dagje dierentuin of drankje op het terras. Alle producten zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar bij de bekende NIVEA verkooppunten. Lees hieronder welke verschillende factoren en prijzen er gehanteerd worden.

Nivea meneemverpakking Nivea2

De Nivea SUN Protect & Bronze Gezichtscrème van 50ml heeft SPF30 en kan voor alle huidtypen gebruikt worden. Deze is vanaf Maart te koop voor €10,99.
De meeneemverpakking van de Nivea SUN heeft 30ml inhoud en is geschikt voor alle huidtypen, ook vanaf Maart te verkrijgen voor €5,99.
Ten slotte worden de kids natuurlijk ook niet overgeslagen, voor een flacon van 50ml met SPF50 kan er vanaf Maart gesmeerd worden voor €6,49 per stuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: