BarryM Textured Nail Paint

26 Mrt

Na alle enthousiaste verhalen over de BarryM Textured Nail Paint’s, vond ik het ook wel tijd om deze beauty’s eens uit te proberen – of verklap ik nu al te veel?

Namen lakken

Via de webshop van AliceJo.com bestelde ik de roze Ridley Road & mint-groene Kingsland Road, die binnen 2 werkdagen al thuis werden bezorgd! De lakjes hebben een effect zonder er nog ook maar íets mee te hoeven doen, zoals bij de O.P.I. Liquid Sand lakken in de Mariah Carey lijn. Het effect lijkt net alsof je met je nagels op een stuk asfalt bent gaan liggen, en dat motief in je nagels is blijven hangen. I love it!

Op de foto worden 2 laagjes gedragen.

Ridley Road

Ridley Road

Deze mint-groene kleur valt lekker op, alhoewel het ook wel wat weg heeft van een zacht-baby-blauwe kleur. Het effect is hier goed duidelijk op, en brengt ’t goed naar voren. In de zomerperiode hou ik erg van dit soort pastel kleurtjes, dus dan komt deze helemaal goed van pas!

Kingsland Road

Kingsland Road

Een poeder-roze nagellak, welke vrouw heeft deze nou niet in haar kast staan? En dan ook nog met zo’n effect wat het hem net even wat leuker maakt. Een hele neutrale kleur die overal eigenlijk wel bij staat, best onopvallend maar wel leuk!

IMG_0473

Beide BarryM Textured Nail Paints zijn makkelijk aan te brengen, maar dan moet je er wel zorgvuldig en secuur mee om kunnen gaan. Aangezien de lakken egaal lakken, moet je ook nog eens geduld hebben om de textuur te krijgen. Door het effect duurt het wel íetsjes langer dan gemiddelde nagellak om te drogen, maar dat had ik er meer dan voor over.

Alle 4 de lakken van de BarryM Textured Nails Paint zijn voor €5,34 p.s. verkrijgbaar via AliceJo.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: